Post | July 2022 | Nijmegen | 1 min read

Afscheid Mirjam Kaptein van Vrijwilligerscentrale Nijmegen

Na 18 jaar heeft Mirjam Kaptein afscheid genomen van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen (VWC). Onder haar leiding als directeur en strategisch adviseur maakte de VWC een gestage groei en vele innovaties door.


Visie en verbinding

Mirjam stond aan de basis van veel ontwikkelingen en projecten – loyaal, ondernemend, een netwerker en verbinder pur sang. Ze versterkte en vernieuwde de wereld van het vrijwilligerswerk. Niet alleen in Nijmegen, maar ook regionaal en landelijk pakte ze een trekkersrol. De lancering van het regionale, digitale platform Gelderse Handen in 2021 is daar een voorbeeld van. Ook maakte ze zich hard voor de bestuurlijke fusie tussen de VWC en Sterker sociaal werk, die in 2020 tot stand kwam.


Koers naar nieuwe uitdagingen

Bij haar afscheid klonken veel woorden van dank en respect. Mirjam zal worden gemist, als mens, collega en boegbeeld van de VWC. Ze laat een solide organisatie achter en kan zich dan ook vol vertrouwen gaan richten op nieuwe activiteiten.

De VWC Nijmegen wenst haar hierbij alle succes!


Peter Schoenmakers (VWC) overhandigt Mirjam namens de collega’s een symbolisch kunstwerkMirjam sluit af met een oude slogan die aan actualiteit niets heeft ingeboet!

Share Post
Related Posts

Vrijwilligerscentrale Nijmegen krijgt € 50.000 van het Oranje Fonds

| Nijmegen
Project 'Gezamenlijke Aanpak' (GA) gaat maatwerk leveren bij complexe, urgente hulpvragen
See more

Vrijwilligerscafé met interactieve workshop

| Nijmegen
Op vrijdag 21 januari 2022, fysiek óf via Zoom
See more

Jongeren blij: meer geld voor maatschappelijke diensttijd

| Nijmegen
Meer kansen voor jongeren door structurele aandacht voor hun weerbaarheid, mentale gezondheid, gezonde ...
See more