Post | December 2021 | Nijmegen | 2 min read

De Nationale Vrijwilligersprijzen 2022 - Trots op je Team

Of je nu een lokale of landelijke organisatie bent: iedereen die meedoet dingt mee naar de hoofdprijs van 15.000 euro. Er valt dus écht iets te winnen en dat maakt het wel extra spannend. Net als vorig jaar doe je mee door een korte vlog in te sturen. Dit kan tussen 1 januari en 1 maart 2022. Meedoen? Je leest er alles over op de website van de Nationale Vrijwilligersprijzen.  


Thema teamtrots

Het thema waarmee je dit jaar in de prijzen kunt vallen, is ‘Trots op je team!’ Waar ben jij als Vrijwilligersteam trots op? Dat kan van alles zijn: dat je als team mensen helpt, uit de brand helpt, uit de schulden helpt, uit de eenzaamheid...; dat je als team heel goed samenwerkt; een fantastisch inloophuis runt waar dak- en thuislozen graag komen; een zwembad weet open te houden ondanks keiharde coronamaatregelen. Om maar een paar dingen te noemen. Meer inspiratie nodig? Lees meer over wat trots eigenlijk is. Dat helpt je vast bij het maken van een mooie vlog! 


Een BN’er bij jou aan de slag 

Uit alle inzendingen selecteert een selectiecommissie vijf genomineerden. Zij gaan door naar de volgende ronde waarin zij samen de strijd aan gaan om de hoofdprijs binnen te halen en heel veel PR-aandacht! Want de arena is dit jaar een online programmareeks waarin vijf Bekende Nederlanders als vrijwilliger aan de slag gaan bij de vijf genomineerde vrijwilligersorganisaties. 


Online TV-uitzendingen 

De BN’ers worden met camera op de voet gevolgd in hun ontdekkingstocht naar het reilen en zeilen van de organisatie. Ze moeten gewoon meedoen en meehelpen resultaten te boeken. Er kan natuurlijk van alles misgaan of juist heel veel goed. De kijker kijkt mee door de ogen van de BN’er en leeft zich in hoe het is om als vrijwilliger (bij jouw team?) te starten. En om te laten zien hoe hardcore vrijwilligerswerk is en hoe gaaf!  


Over het vlogje 

De vlog mag niet langer dan vijf minuten duren. Liever korter! Wil je inspiratie en tips hoe je een vlog voorbereidt en opneemt? Bekijk hier ons korte vlog over vloggen van vorig jaar: Aanmeldvideo Nationale Vrijwilligersprijzen, hoe maak je een goede aanmeldvlog? 


Share Post
Related Posts
Vrijwilliger Anja de Greeff

"Mensen helpen, dat geeft mij voldoening"

| Nijmegen
Vrijwilliger aan het woord: Anja de Greeff
See more
Uitreiking Lokaal Compliment

Katoesjka Spronk ontvangt het Lokaal Compliment

| Nijmegen
Afgelopen vrijdag 16 september vond het Lokaal Compliment 2022 in de Lindenberg plaats. Het vrijwilligersfeest ...
See more

Kennisboostweek: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander

| Nijmegen
De Kennisboostweek is begonnen! Van maandag 1 november tot en met donderdag 4 november biedt het Platform ...
See more