Post | February 2022 | Nijmegen | 1 min read

Doe mee met NLdoet op 11 & 12 maart

Heb jij een gaatje vrij in je agenda op 11 of 12 maart? Doe mee! Alleen, of samen met een groepje vrienden, familie, collega’s of je club. Samen op de duofiets. Een bakmiddag in het verzorgingshuis. Tuinieren in de wijk. het clubhuis een nieuwe lik verf geven. Ga je met je handen in de aarde, of toch in het beslag?!

 

Meedoen als vrijwilliger 

Op allerlei plekken kun je helpen om onze stad nog mooier en groener te maken. Ruim 70 organisaties in Nijmegen staan dit voorjaar te springen om hulp. Keuze genoeg! Kijk snel bij de activiteiten in en rond Nijmegen.

 

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Met NLdoet laten we zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. 

 

Meedoen als organisatie

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om jullie organisatie te promoten en nieuwe vrijwilligers te werven. Jullie kans om het verschil te maken en er echt toe te doen. Meld je activiteit aan.

Het onderstaande heb je nodig om je activiteit aan te melden

  • een duidelijke en enthousiaste omschrijving van de activiteit;
  • de contactpersoon voor deze activiteit;
  • het gewenste resultaat. Waarom deze activiteit en wie maak je blij;
  • het aantal vrijwilligers dat je zoekt.

De activiteit verschijnt vervolgens op de website van NLdoet. Zo ben je zichtbaar en kunnen belangstellende vrijwilligers zich via de website aanmelden voor je activiteit. Laat iedereen in je omgeving ook weten dat jouw organisatie meedoet en dat jullie vrijwilligers zoeken. 

 

Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

 

Doe jij mee?

 

Bekijk voor alle informatie de website van NLdoet

Share Post
Related Posts

VWC en Sterker slaan de handen in elkaar

| Nijmegen
Samen nóg Sterker voor vrijwilligers! De VWC en Sterker sociaal werk zijn intensiever gaan samenwerken ...
See more

Join Music Moves! De inschrijving is open!

| Nijmegen
De dansvloer is vrijheid, een plek om elkaar te ontdekken en omarmen. Maar een party is niet voor iedereen ...
See more

Kom naar het Vrijwilligerscafé, op 7 juni in de Lindenberg

| Nijmegen
Welkom bij de interactieve workshop 'Compassievolle communicatie'
See more