Post | January 2023 | Heumen | 1 min read

Workshops voor groene initiatieven in provincie Gelderland

Wil je jouw buurttuin uitbreiden, een insectenhotel plaatsen of de natuurspeeltuin opknappen? Heb je zin om echt aan de slag te gaan met dit groene idee, maar heb je hiervoor nog helpende handen, materialen of geld nodig? Ben je enthousiast, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Voor je Buurt helpt je op weg! Door middel van twee workshops ga je samen aan de slag, ontvang je concrete tips en hoor je allerlei succesvoorbeelden van andere groene initiatieven.


Workshop 9 februari (19.00-21.00)

Tijdens de training 'Verhaal + Netwerk' vertelt Voor je Buurt je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met jouw groene idee. Vragen als; Hoe bereik je jouw netwerk? Welk verhaal vertel je om jouw netwerk te enthousiasmeren om in actie te komen? komen aan bod en je gaat samen aan de slag, krijgt concrete tips en hoort uiteraard ook over succesvoorbeelden van andere groene initiatieven die jou al zijn voorgegaan.


Workshop 16 februari (19.00 -21.00)

Wil je de buurtmoestuin uitbreiden, een buiten leslokaal realiseren of een fruitboomgaard opknappen? Heb je zin om echt aan de slag te gaan met jouw groene idee, maar weet je niet hoe je de financiën bij elkaar kunt verzamelen? Kom naar de gratis online training ‘Crowdfunding’. Daarin leer je meer over campagne voeren en de mogelijkheid om een bijdrage te krijgen van de Provincie Noord-Brabant, KIEM Utrecht en de Provincie Gelderland.


Opgeven voor beide workshops kan via het formulier van Voor je Buurt

Share Post
Related Posts

Maak kans op een bijdrage tot €5.000 van Provincie Gelderland voor groene initiatieven

| Heumen
Wil je de buurttuin uitbreiden, een houtwal herstellen of een bijenlint aanleggen? Goed nieuws! De Provincie ...
See more

Wat werkt bij het stimuleren van vrijwillige inzet?

| Heumen
Bron: Movisie

Willen, kunnen en mogen. Dat zijn de drie belangrijkste factoren waardoor iemand ...
See more

NLDoet op 11 en 12 maart

| Heumen
NLDoet: zoek een leuke klus in Heumen!
See more