Post | September 2022 | Nijmegen | 3 min read

Hey, vrijwilliger met ondernemersgeest! Word jij eigen BAAS! met StartUp Nijmegen?

StartUp Nijmegen bundelt haar krachten met de gemeente Nijmegen en andere partners om startende ondernemers verder te helpen. Middels het event 'Word je eigen BAAS!' op 13 oktober 2022 helpen ze zoekende ondernemers bij het vinden van een bedrijfsidee. Tijdens deze middag kunnen ondernemers in spe pitchen op één van de vier business-ideeën die StartUp Nijmegen weggeeft. Het event vindt plaats in de Raadzaal van de gemeente Nijmegen, op donderdag 13 oktober van 15 - 18 uur.


Is dit iets voor jou? Let dan op: je inschrijving moet vóór 5 oktober 23.59 uur binnen zijn.


Ondernemen is een droom van veel mensen, maar het verzinnen van een goed business-idee kan een uitdaging zijn. Daarom geeft StartUp Nijmegen samen met sponsoren vier uitgewerkte business-ideeën weg. Hoe je idee het op de lange termijn uitwerkt? Dat is helemaal aan jou!


Ondersteuning van Nijmeegse ondernemers

Winnaars van de wedstrijd krijgen naast het business-idee een prijzenpakket ter waarde van 15.000 euro, dat verzorgd wordt door (Nijmeegse) ondernemers. Mede door partijen als de Gemeente Nijmegen, RAN Business, Customer Happiness Team, Letterdesk, Wildenberg Advocaten, Kenmerk, Monkey Vision, Outer Space, Blokland & Duin, MT/Sprout, Stichting van Hier naar Daar en Managementboek.nl, kan StartUp Nijmegen een uniek prijzenpakket bieden aan de winnaars. Het blijkt maar weer dat het unieke samenwerkingsverband tussen verschillende kennis- en overheidsinstellingen en ervaren ondernemers uit het Rijk van Nijmegen zorgt voor snelle en waardevolle acceleratie binnen deze community.


De jury bepaalt

Meedoen aan de wedstrijd? Dan pitch je op 13 oktober in vier minuten waarom jij de beste keuze bent voor één van de business-ideeën. StartUp Nijmegen is vereerd om de nieuwe wethouder John Brom (Gemeente Nijmegen) te verwelkomen in de jury. Chantal Peters (EKI, De Papierfabriek, Kien24), Simon de Luij (Modderkolk) en Martine Grol (MADE BY MEDIA) maken de 4-koppige jury compleet. Met de kennis, ervaring en expertise van deze succesvolle ondernemers uit de regio, wordt de juiste ondernemer aan het juiste business-idee gekoppeld.


Vier bedrijfsideeën

De organisatie van StartUp Nijmegen weet uit jarenlange ondernemerservaring, hoe en wanneer een business-idee succesvol wordt doorgevoerd. Natuurlijk hangt het succes af van de ondernemer als persoon, die zich volledig inzet voor zijn of haar business. Maar ook gaat het om het idee an sich. Het moet een uniek idee zijn dat een specifiek vraagstuk of probleem oplost. Vanuit deze ervaringen verzamelde StartUp Nijmegen vier unieke ideeën. Hier komen ze!


-       Dream Job: De ondernemer ontwikkelt een app die op basis van je locatie op zoek gaat naar geschikte vacatures. Loop je een rondje door Nijmegen? Dan krijg je op basis van je voorkeuren allemaal interessante en actuele vacatures te zien!


-       My Pop-Up Kitchen: Nijmegen kent een bruisend restaurantleven, maar het starten van een restaurant heeft nogal wat voeten in de aarde. Wat nou als je een volledig verzorgde ruimte voor een korte tijd kunt huren, om de restaurantwereld uit te proberen? Dat verzorgt de ondernemer die met My Pop-Up Kitchen aan de slag gaat.


-       The Climate Changers: De energietransitie is volop aan de gang. Er zijn zo veel mensen die willen verduurzamen dat we gekwalificeerde vakmensen te kort komen. Climate Changers wordt een platform waar vakmensen woningbezitters begeleiden bij het uitvoeren van duurzame verbeteringen. Door ervaring aan te bieden, kunnen woningbezitters uiteindelijk weer anderen helpen. Zo geven we de energietransitie een boost!


-       Medimee: Reizen met veel medicatie kan nogal een uitdaging zijn voor veel mensen. Medicatie kan soms niet goed tegen warmte of kou en moet vaak gestructureerd bewaard worden. Medimee is een geïsoleerde tas voor medicatie met overzichtelijke vakken. Dit product is al gelanceerd en is beschikbaar voor overname. Er gelden speciale voorwaarden voor dit bedrijfsidee.


Meer info en inschrijven

Kijk voor meer informatie over de wedstrijd, prijzen en voorwaarden op de website van StartUp Nijmegen.

Aanmelden voor één van de vier business-ideeën kan bij Tessa Pluk via [email protected].

 

 

 

 

 

Share Post
Related Posts

Vrijwilligster Ria aan het woord: "Ik vind het fijn om anderen te helpen!"

| Nijmegen
Ria is vrijwilligster bij Ontmoetingskerk Meijhorst en houdt zich bezig met het vrijwilligers- en ...
See more

Vrijwilligerscafé: dinsdag 18 oktober in Huis van Compassie

| Nijmegen
Met introductie over cursus Mental Health First Aid (MHFA) en info over theater 'Die donker'
See more