Post | November 2021 | Rheden | 1 min read

Geannuleerd: Informatieavond WBTR en bestuursaansprakelijkheid

Written by Thijs den Heijer

Geannuleerd vanwege Corona: Informatieavond WBTR en bestuursaansprakelijkheid


Update: Vanwege de Corona maatregelen kon de informatieavond op 24 november geen doorgang hebben. De informatieavond is uitgesteld. We hopen de avond op korte termijn alsnog aan te kunnen bieden.


Op woensdagavond 24 november organiseert het Vrijwilligerspunt van Incluzio Rheden samen met de Doesburg Rhedense Uitdaging een informatieavond over de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR).


Als bestuurslid van een stichting of vereniging uit de gemeente Rheden, Rozendaal of Doesburg bent u van harte uitgenodigd om gratis deel te nemen aan deze kennissessie.


Naast informatie over deze nieuwe wet WBTR is er op deze avond aandacht voor de vrijwilligersverzekering en de dekking voor bestuursaansprakelijkheid.


Jurist Jaap Kronenberg van de Adviesbrigade zal u informeren over de WBTR en Bas van Diepen van Centraal Beheer over de VNG vrijwilligersverzekering en bestuursaansprakelijkheid. Gedurende de avond krijgt u goed inzicht in de nieuwe wet en ontvangt u handreikingen om concreet aan de slag te kunnen en gaan. Natuurlijk is er gelegenheid beide sprekers vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere bestuursleden.


De avond duurt van 19.30 tot uiterlijk 22.00 uur en wordt gehouden in zalencentrum Theothorne, Callunaplein 77 te Dieren. 

Graag vooraf even aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]


Tijdens deze avond houden we ons aan de geldende Corona maatregelen, wat vooralsnog betekent dat we van alle bezoekers een Corona toegangsbewijs (QR-code) vragen en tijdens de avond zorgen voor de mogelijkheid om 1,5 meter afstand te houden.

Share Post
Related Posts

Nieuw: de vrijwilligerspool

| Rheden
Lees hier wat de Vrijwilligerspool is en hoe je deze kunt gebruiken als vrijwilliger én als organisatie.
See more

Wist je dat... je vacatures kunt delen op social media?

| Rheden
Heel goed! Je hebt een vacature geplaatst op Gelderse Handen! Wat nu? Je zou natuurlijk kunnen gaan zitten ...
See more

Vrijwilligerswerk in coronatijd: zo kan het ook!

| Rheden
Online presentatie en brainstorm levert inspiratie en creatieve ideeën voor het binden van vrijwilligers in ...
See more

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English
English