Post | December 2021 | Heumen | 1 min read

Maatjes bedankt!

Written by Elke Klaassen


Maatjes zijn er in alle soorten. Of het nu gaat om gezelschap, praktische hulp of het oefenen van een taal: als maatje ben je er voor de ander. Deze vorm van vrijwilligerswerk wordt steeds populairder. Meer en meer mensen zoeken een maatje of worden iemands maatje. Niet zo gek als je ziet hoeveel de inzet van een maatje voor iemand kan betekenen.


Gemeente Heumen en het vrijwilligerssteunpunt vinden maatjes bijzonder. Daar mag best even extra aandacht voor zijn! Daarom geven we dit jaar maatjes de mogelijkheid om elkaar te bedanken en samen iets leuks te doen. 


Cadeaubon en Dank! Kaart, speciaal voor maatjes

Maatjes kunnen samen een cadeaubon en twee ‘Dank!’ kaarten aanvragen. Jullie geven je samen op en ontvangen eind januari per post een cadeaubon t.w.v. 25,- en twee ‘Dank!’ kaarten. De ‘Dank!’ kaarten zijn onbeschreven. Hierop kunnen jullie een persoonlijke boodschap schrijven en die aan elkaar geven.

Met de cadeaubon doen jullie samen iets leuks. Wat? Dat bepalen jullie samen. Ga lekker lunchen, of koop een nieuw spelletje wat jullie graag spelen. Het gaat erom dat jullie er samen plezier aan beleven, even een klein genietmoment. Dat hebben jullie verdiend!


Meer lezen en aanvragen

Aanvragen kan t/m 27 december via deze pagina .Als het niet lukt om dit online te doen bel dan naar Vrijwilligerssteunpunt Heumen: 024-3588300. Wees er snel bij want op=op. 

Share Post
Related Posts
Vrijwilligers van het jaar 2022 gemeente Heumen

De Heumense vrijwilliger van het jaar 2022 is ...

| Heumen
Tromgeroffel ... de groep vrijwilligers die zich in 2022 structureel heeft ingezet voor de opvang van ...
See more
feest zwemclub de Roerduikers

Eindelijk feest voor vrijwilliger van het jaar 2019

| Heumen
Op de nieuwjaarsreceptie januari 2020 werd Riet van Melis verkozen tot vrijwilliger van het jaar 2019 ...
See more
Maximale vrijwilligersvergoeding 2021

Maximale vrijwilligersvergoeding omhoog in 2021

| Heumen
In 2021 mag je maximaal 1.800 euro belastingvrij ontvangen als vergoeding voor je vrijwilligerswerk.
See more