Post | October 2021 | Nijmegen | 1 min read

Showtime voor Music Moves van 10 -16 oktober!

Zoals je wellicht weet, is de VWC Nijmegen betrokken bij Music Moves: een landelijk impact muziekprogramma voor jongvolwassenen, waarbij we jong talent stimuleren om middels de kracht van muziek mensen te verbinden en een impact op de maatschappij te maken. In de week van 10 t/m 16 oktober is het showtime en vinden alle Music Moves-events in Nijmegen plaats.

 

Muziek-events... voor wie de dansvloer niet vanzelfsprekend is

Music Moves traint dit jaar honderden muziekliefhebbers om hun eigen muziek-event te organiseren voor mensen die je niet snel op de dansvloer ontmoet. Tot afgelopen weekend hebben we allemaal een lange tijd moeten ervaren hoe het is om niet zomaar naar een feestje of een concert te kunnen gaan. Maar voor sommige mensen is de dansvloer helemaal nooit vanzelfsprekend. Daarom organiseert Music Moves samen met 400 muzikale jongvolwassenen, ondernemers uit de muziekindustrie en diverse onderwijs- en maatschappelijke partners, bijna 100 impact events in zes steden in Nederland. In Nijmegen vinden in de week van 10 t/m 16 oktober verschillende muziek-events plaats voor mensen die daar niet vanzelfsprekend toegang hebben. Van beats produceren met dak- en thuisloze mensen tot salsa dansen met eenzame ouderen.

 

What's up

Er is een muziekmarkt voor voormalig vluchtelingen bij Hubert, een silent disco voor licht verstandelijke beperkten in Merleyn en een event voor jongeren met een sociale-angststoornis. Benieuwd naar het hele programma, betrokken trainers en locaties in Nijmegen? Kijk voor meer informatie op music-moves.nl/nijmegen.
 

Share Post
Related Posts

IBO: Vrijwilligerswerk in het buitenland

| Nijmegen
Reizen naar het buitenland. De coronacrisis heeft daar een aardig stokje voor gestoken. Maar we zijn hoopvol ...
See more

Maximale vrijwilligersvergoeding omhoog in 2021

| Nijmegen
In 2021 mag je maximaal 1.800 euro belastingvrij ontvangen als vergoeding voor je vrijwilligerswerk.
See more

Nationale Vrijwilligersprijzen 2021: 'nieuwe gezichten'

| Nijmegen
In 2021 zijn we op zoek naar initiatieven die erin slagen om nieuwe gezichten zich thuis te laten voelen.
See more