Post | October 2021 | Nijmegen | 1 min read

Showtime voor Music Moves van 10 -16 oktober!

Zoals je wellicht weet, is de VWC Nijmegen betrokken bij Music Moves: een landelijk impact muziekprogramma voor jongvolwassenen, waarbij we jong talent stimuleren om middels de kracht van muziek mensen te verbinden en een impact op de maatschappij te maken. In de week van 10 t/m 16 oktober is het showtime en vinden alle Music Moves-events in Nijmegen plaats.

 

Muziek-events... voor wie de dansvloer niet vanzelfsprekend is

Music Moves traint dit jaar honderden muziekliefhebbers om hun eigen muziek-event te organiseren voor mensen die je niet snel op de dansvloer ontmoet. Tot afgelopen weekend hebben we allemaal een lange tijd moeten ervaren hoe het is om niet zomaar naar een feestje of een concert te kunnen gaan. Maar voor sommige mensen is de dansvloer helemaal nooit vanzelfsprekend. Daarom organiseert Music Moves samen met 400 muzikale jongvolwassenen, ondernemers uit de muziekindustrie en diverse onderwijs- en maatschappelijke partners, bijna 100 impact events in zes steden in Nederland. In Nijmegen vinden in de week van 10 t/m 16 oktober verschillende muziek-events plaats voor mensen die daar niet vanzelfsprekend toegang hebben. Van beats produceren met dak- en thuisloze mensen tot salsa dansen met eenzame ouderen.

 

What's up

Er is een muziekmarkt voor voormalig vluchtelingen bij Hubert, een silent disco voor licht verstandelijke beperkten in Merleyn en een event voor jongeren met een sociale-angststoornis. Benieuwd naar het hele programma, betrokken trainers en locaties in Nijmegen? Kijk voor meer informatie op music-moves.nl/nijmegen.
 

Share Post
Related Posts
Schade of ongeval tijdens je vrijwilligerswerk? De gemeente Nijmegen heeft een collectieve vrijwilligersverzekering.

De collectieve vrijwilligersverzekering van de gemeente Nijmegen

| Nijmegen
Schade of ongeval tijdens je vrijwilligerswerk? De gemeente Nijmegen heeft een collectieve ...
See more

Heel Holland Helpt - samen zorgen dat ouderen mee kunnen helpen

| Nijmegen
Iets betekenen voor een ander geeft een goed gevoel. Ook als je al wat ouder bent. Van helpen word je happy!
See more

Doe mee met de Nacht van de Vrijwilliger op 29 april 2021!

| Nijmegen
Op donderdag 29 april is het weer zo ver: de Nacht van de Vrijwilliger. Dit initiatief van NL Cares is in ...
See more