Skip Sidebar

Juliana (ZZG)

Non-profit

About

Wonen in hartje Nijmegen met de natuur om de hoek? Dat kan in Juliana als het thuis niet meer gaat. Samen zorgen we ervoor dat u in uw eigen woning uw leven voortzet. U bent zelf de baas en woont ...

WellbeingHealthOlder people
Good health and well-beingPartnerships for the goals
Share

About Juliana (ZZG)

Wonen in hartje Nijmegen met de natuur om de hoek? Dat kan in Juliana als het thuis niet meer gaat. Samen zorgen we ervoor dat u in uw eigen woning uw leven voortzet. U bent zelf de baas en woont zoals u dat prettig vindt. Maar staat er niet alleen voor.
Juliana heeft vier woongroepen met ieder acht appartementen. Iedere woongroep heeft een buurtkamer. Hier mag u zelf een kop koffie zetten of een spelletje doen. Drie van de vier groepen zijn gesloten. Naar binnen en buiten is niet zomaar mogelijk. Dat is belangrijk om veilig te wonen.
Iedere woongroep heeft een vast team medewerkers. Die leert u goed kennen. Er is altijd één woonbegeleider aanwezig. Met extra ondersteuning als dat nodig is. Ook ’s nachts. Een specialist ouderengeneeskunde of fysiotherapeut komt geregeld naar Juliana. En er is geestelijke verzorging als daar behoefte aan is.

Recently added opportunities

Organisation role · 1 hrs/Week
Nijmegen
Supervisor Duo bike
Samen erop uit met de duofiets met een bewoner die dementie heeft.Posted by Juliana (ZZG)
Organisation role
Nijmegen
hiking buddy
Posted by Juliana (ZZG)
Organisation role
Nijmegen
Buddy
Posted by Juliana (ZZG)
Organisation role · 2–4 hrs/Week
Nijmegen
Neighborhood room employee
Neighborhood room employeePosted by Juliana (ZZG)
Organisation role · 1–2 hrs/Week
Nijmegen
Looking for buddy
Hiking buddy wantedPosted by Juliana (ZZG)
Organisation role · 2–3 hrs/Week · Starting from 15 Mar 2021
Nijmegen
Music buddy
We are looking for someone who has experience with piano and singing. For a smooth lady who lives in a small-scale living in Juliana.Posted by Juliana (ZZG)

Photos