Skip Sidebar
Stichting Maya

Stichting Maya

Non-profit

About

Sinds 2004 helpt stichting Maya de inwoners van het Kaski-district en daarbuiten in deze ontwikkelingen en steunt het door de lokale bevolking gedragen projecten op het gebied van onderwijs, ...

Foreign aid and disaster reliefNature & sustainabilityEducation
Life on landPartnerships for the goalsGood health and well-being
Share

About Stichting Maya

Sinds 2004 helpt stichting Maya de inwoners van het Kaski-district en daarbuiten in deze ontwikkelingen en steunt het door de lokale bevolking gedragen projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en rurale ontwikkeling. In Nederland heeft de stichting voor elk van deze drie pijlers een aparte werkgroep bestaande uit geëngageerde professionals, want naast financiële steun is er ook veel aandacht voor kennisoverdracht. Het doel is om gericht toe te werken naar zelfredzaamheid van de bevolking.

In Nepal wordt om die reden nauw samengewerkt met lokale partnerorganisaties, lokale overheden en met de doelgroep zelf. In Nederland wordt veel samengewerkt met hogescholen, en incidenteel ook met universiteiten en MBO instellingen. Hiervan betrekken we naast kennis ook studenten die helpen met bepaalde onderzoeken maar ook met het uitvoeren van onze projecten.

Photos