Skip Sidebar

Wees een Lach

Non-profit

About

Welkom op de website van Stichting Wees een Lach!

Wees een Lach! heeft als doel om álle kinderen een fijne vakantie te laten beleven. Voor sommige kinderen is een (zomer)vakantie iets waar ze alleen ...

Poverty reductionWellbeingChildren & youth
Reduced inequalitiesPeace, justice and strong institutionsGood health and well-being
Share

About Wees een Lach

Welkom op de website van Stichting Wees een Lach!

Wees een Lach! heeft als doel om álle kinderen een fijne vakantie te laten beleven. Voor sommige kinderen is een (zomer)vakantie iets waar ze alleen maar van kunnen dromen, omdat er thuis bijvoorbeeld geen geld is. Wij kunnen natuurlijk geen vakantie organiseren voor alle kinderen die dat verdienen, maar we proberen wel om - samen met onze eigen kinderen - elk jaar iets onvergetelijks te organiseren voor een aantal kinderen in onze directe omgeving.

Nu in 2021 heeft Anouk de stichting weer nieuw leven in geblazen samen met haar man Jurriën. "We zeggen al tijden tegen elkaar dat we graag iets willen doen. We hebben samen vier kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar en willen hen graag meegeven dat het belangrijk is om te delen en je in te zetten voor een ander. Niet iedereen kan elk jaar op vakantie zoals wij. Met Wees een Lach! kunnen we hier vorm aan geven. We betrekken de kinderen bij het besturen van de stichting en het organiseren van projecten."

Photos