Overbetuwse Kanjers

Overbetuwse Kanjers

Dineke Gerritsen

Dineke is al heel lang vrijwilligster bij de dagbesteding in Liefkenshoek. Dat doet ze wel 30 uur in de week. Ze is erg zorgzaam en heeft aandacht voor alle mensen. Kan goed luisteren, heeft altijd tijdm voor een praatje en zorgt voor een fijne sfeer. Bescheiden, maar onmisbaar. In de Coronaperiode was Liefkenshoek afgesloten en toen is ze actief geweest bij de dagbesteding van de Loohof en die was uitgeweken naar Randwijk. Daar hebben we haar de taart overhandigd.

Threes Jansen

Threes is al langere tijd een gewaardeerd vrijwilligster in Oosterhout. Zo is ze al jaren betrokken bij een Afghaans gezin. De moeder ervan is dank zij haar ook vrijwilligster, maar Threes moest dan wel de eerste tijd op die momenten wel op de kleinste ervan zorgen. Ook is ze actief bij de wandelgroep, die elke dinsdag en woensdag liep. Bovendien kookt ze voor de kookclub voor ouderen in het Dorpshuis, is ze lid van het Sociaal Team in Oosterhout, treedt op als verkeersregelaar en schenkt ze koffie bij evenementen. Ook is ze vrijwilliger bij verzorgingshuis Kalorama in Beek. Terecht die heerlijke Droom! taart voor Threes.

Jouw vrijwilliger in het zonnetje zetten?

Jouw vrijwilliger ook in het zonnetje zetten?

Wil je als organisatie of als persoon jouw vrijwilliger in het zonnetje zetten?

Stuur dan een email naar: toonbeeld.helpeninoverbetuwe.nl (klik op de link) en wij komen in actie. Geef in de email aan om wie het gaat, waarom hij of zij extra aandacht verdient en ook hoe we jou kunnen bereiken voor meer informatie. Misschien komt jouw vrijwilliger wel in aanmerking voor het Toonbeeld. Aanmelden daarvoor vind je hierboven.